עורך דין נזיקין עצות לקבלת פיצוי כספי נכבד

עורך דין נזיקין עצות לקבלת פיצוי כספי נכבד

ליצירת קשר והערכת סיכוי תביעה ללא עלות עוד היום

עורך דין נזיקין מפרט 10 עצות שימושיות לנפגע בתאונה – תאונת דרכים – תאונת עבודה – נפילה ברחוב או נפילה בסופר או כל תאונה אחרת

1. אספו ראיות שאכן קרתה תאונה – נפלתם בסופר גשו לאחראי במקום ידעו אותו שקרתה תאונה, היו עדים למקרה בקשו את מספר הטלפון, נפלתם באוטובוס ידעו את הנהג ושמרו את הקבלה עם פרטי האוטובוס, פרטים אלו חשובים ביותר ואתם אלו שתצטרכו להוכיח כי אכן קרתה תאונה ואיך התרחשה..
החלקת על רטיבות או מרצפת שבורה צלמו המפגע עדיף בעצמכם, אם אדם אחר צילם קחו מאותו אדם את הפרטים יתכן ותזדקק לו במידה והתיק יתנהל בבית המשפט והוא יוזמן להעיד מתי ואיך צילם את המפגע.
2. גשו לקבלת טיפול מוקדם ככל הניתן וציינו את תאריך התאונה וכיצד קרתה יש חשיבות גם למועד הפניה ואם יחלוף זמן רב מהפגיעה ועד לקבלת הטיפול הרפואי חברת הביטוח תטען כי אין קשר בין התאונה לבין המצב הרפואי – אם ניתן להתפנות באמבולנס הדבר עדיף ויהיה תיעוד גם למקום הפגיעה ולא יכלו לטעון שלא נפגעם במקום.
3. התלוננו בפני הרופא על מלוא האברים שנפגעו בתאונה לא רק על האיבר שהכי כואב -לדוגמה אדם אשר קיבל מכה בראשו וסבל גם משבר ברגל, יתלונן בעיקר על הכאבים ברגלו ועלול להתעלם מכך שקיל מכה בראשו אשר יתכן בחלוף הזמן השבר יתאחה בצורה טובה ולא יגביל את הפגע אך פגיעת הראש תגרום לכאבי ראש, סחרחורות או כל בעיה אחרת אשר ותפגע בתפקודו של התובע בצורה קשה ואם חלילה תעלם מכך ולא דיווח במועד התאונה על הפגיעה בראשו הוא לא יוכל לקבל פיצוי בגין פגיעה זו, לכן חשוב ביותר להתלונן בעת קבלת הטיפול הרפואי על כל האברים שנפגעו בתאונה ולא רק חלק מהם
4. היוועצו עם עורך דין נזיקין נזקי גוף בהקדם האפשרי הוא ינחה אתכם אילו פעולות יש לבצע ויוודא שאתם פועלים כך, ויגיש עבורכם התביעה בגין התאונה על מנת להשיג פיצוי כספי מקסימלי.
5.דאגו למצות זכויות – התאונה הינה תאונת עבודה דאגו לקבל פיצוי גם מהמוסד לביטוח לאומי רכשת פוליסת פרטית כגון תאונות אישיות או כל פוליסה רלוונטית אחרת דאגו לקבל פיצוי נוסף מחברת הביטוח
6. רציפות טיפול – דאגו להתלונן בפני הרופא המטפל באופן תדיר מדי כחודש ימים יש חשיבות רבה לכך שהנפגע ממשיך במעקב רפואי ומהווה אישור לכך שהוא סובל, הרופאים המטפלים בחונים התיעוד הרפואי ואדם אשר התלונן פעמים בודדות לא יהיה זכאי לנכות ונדמה שכל מגבלותיו חלפו לעומת אדם אשר נמצא בטיפול רציף
7. בדיקות הדמיה ושמירה על הדיסקים של הבדיקות- בדיקות הדמיה יכולות ללמד את הרופאים אודות הסיבה לכאבים או למגבלה וכן לאבחן הפגיעה ממנה סובל האדם שנפגע בתאונה, במידה ואכן עוברים בדיקה יש לשמור על הדיסקים אותם תתבקשו להציג בפני המומחים הרפואיים.
8.החמרה במצב רפואי קודם- לעיתים אדם נפגע באיבר ממנו כבר סבל לפני התאונה אך התאונה החמירה את מצבו הרפואי, יש לציין בפני הרופא המטפל כי המצב החומר בעקבות התאונה ולבצע מעקב רפואי המתייחס להחמרה במצב הרפואי, יתכן ותיקבע נכות רפואית רק בגין ההחמרה למרות שהיה מצב רפואי קודם אך קל יותר.
9. אין כל חובה לשוחח עם חוקר מטעם חברת הביטוח – במקרים רבים חברת הביטוח שולחות חוקר שיתשאל את נפגע ואין כל חובה לשתף עימו פעולה, ההנחיה היא שלא לשתף פעולה ולא למסור מידע הדבר עלול לפגוע בתיק ואינן לנדב מידע חשוב, במידה ולחברת הביטוח יש שאלות והן מבקשו מענה יש לפנות לערוך הדין בצורה מוסדרת והיא תקבל מענה מסודר ולא בשיחת חולין ברחוב או בפתח ביתו של הנפגע כאשר הוא מוקלט.
10.היוועצו על עורך דין נזיקין שיש לו את הידע והניסיון להשיג עבורכם פיצוי כספי משמעותי, עורך דין שייצג חברות הביטוח ומכיר את השיטות שלהם, בדקו כי עורך הדין מומלץ על ידי לקוחותיו ואכן השיג עבורם פיצוי כספי משמעותי.

הנחיות אלו נכתבו על ידי חיים הקמן עורך דין נזיקין